INVISALIGN


Vi kan Invisalign! Detta är en behandling som består av nästintill osynliga, avtagbara aligners (skenor) som patienten varje vecka byter ut till nya. Vi specialtillverkar dessa aligners utifrån just Dina tänder för att få det bästa resultatet.

Allt eftersom patienten byter sina aligners kommer tänderna att bli flyttas steg för steg. Detta sker tills vi har nått målet som vi gemensamt har beslutat om. En virtuell behandlingsplan skapad av Align Technology’s unika program ClinCheck® visar hur Dina tänder kommer att röra sig, steg för steg, under hela behandlingen. Med hjälp av 3D-programmet ser Du redan i förväg hur Dina tänder kommer att se ett ut när behandlingen är färdig. Dina genomskinliga aligners skräddarsys och framställs för Dig personligen, utifrån resultaten i ClinCheck®. Är Du redo för ett leende som kommer att förvandla Ditt utseende? Då är Invisalign något för Dig.

EN OSYNLIG TANDSTÄLLNING


Vad är egentligen skillnaden mellan en vanlig tandställning (räls) och Invisalign, en osynlig tandställning? Invisalign består av genomskinliga skenor vilket gör att de knappt syns medan den klassiska rälsen sitter mitt på framsidan av tanden och syns tydligt. För att använda den osynliga tandställningen krävs inga metallfästen eller vassa trådar som kan stickas i munnen, skapa sår och irritera medan detta tyvärr är ett vanligt problem med den klassiska tandställningen. Ännu en skillnad är att den osynliga tandställningen kan tas ut under en kortare tid om man så behöver, detta går tyvärr inte att göra med den klassiska tandställningen med stålräls.


© 2019 Sturedental, All Rights Reserved
   Sturegatan 16 , 114 36 Stockholm